Γραφιστικός σχεδιασμός / Λογότυπο

Ο γραφιστικός σχεδιασμός είναι η αρχή των πάντων για την επιχείρησή σας, ο οποίος απαιτεί προσοχή ακόμα και στις πιο μικρές λεπτομέρειες. Το λογότυπο αποτελεί το σήμα κατατεθέν της επιχείρησής σας και είναι το μέσο με το οποίο μπορεί να γίνει γνωστή και να αποτυπωθεί στο μυαλό των καταναλωτών. Πιο συγκεκριμένα, πρόκειται για τη γραφιστική αναπαράσταση της εταιρείας σας και ουσιαστικά την ταυτότητά σας.

Με βάση αυτά αντιλαμβάνεστε ότι για τη δημιουργία ενός επιτυχημένου και αντιπροσωπευτικού λογοτύπου απαιτείται μια περίπλοκη διαδικασία και μια έμπειρη ομάδα γραφιστών αλλά και marketers. Η Rooftop διαθέτει μια καταξιωμένη ομάδα επαγγελματιών που θα σας εξασφαλίσουν ότι δε θα μείνετε στα αρχικά στάδια ενός καλοσχεδιασμένου και άρτιου αισθητικά αποτελέσματος, αλλά ότι κατά το σχεδιασμό του λογοτύπου σας θα ενσωματωθεί και το βαθύτερο μήνυμα που θέλετε να περάσετε στους καταναλωτές σας, καθώς και η εικόνα που εσείς θέλετε. Συνοψίζοντας, το λογότυπό σας θα πρέπει να είναι εύκολα αναγνωρίσιμο, να αποτυπώνει την ειδικότητα της υπηρεσίας ή του προϊόντος σας με την πρώτη ματιά και τέλος να είναι επίκαιρο εφαρμόζοντας τις πιο σύγχρονες τεχνοτροπίες της γραφιστικής.

Περισσότερα...

Σχεδιασμός Λογοτύπου greecearound.com
λογότυπο maskaras.gr
Σχεδιασμός Λογοτύπου 77win77.com
Σχεδιασμός Λογοτύπου Crab Mode
λογότυπο corfu restaurant
λογότυπο olive tree group
 λογότυπο Kotsoni
Uniscale Σχεδιασμός Λογοτύπου

Επανασχεδιασμός Λογοτύπου

Η διαδικασία της δημιουργίας και σχεδιασμού ενός λογοτύπου είναι ιδιαίτερα κρίσιμη για την επιχείρησή σας, καθώς αποτελεί την ταυτότητά σας. Το ιδανικό λογότυπο οφείλει να συμβαδίζει με τη φιλοσοφία και την κουλτούρα της εταιρείας σας, ενώ ταυτόχρονα πρέπει να είναι επίκαιρο. Αυτό σημαίνει ότι με την πάροδο των χρόνων ενδέχεται να χρειαστεί κάποιες βελτιώσεις ή αλλαγές. Ειδικά αν η επιχείρησή σας λειτουργεί χρόνια και το λογότυπό σας έχει αποτυπωθεί στο μυαλό των καταναλωτών και δε θέλετε να το δημιουργήσετε εξ΄αρχής, τότε ο επανασχεδιασμός του είναι η ιδανική υπηρεσία για εσάς και την επιχείρησή σας. Κατά τη διαδικασία αυτή αναλαμβάνουμε να κρατήσουμε τα βασικά στοιχεία από τα οποία αποτελείται το λογότυπό σας και να το προσαρμόσουμε στις γραφιστικές ανάγκες της εποχής. Παρακάτω μπορείτε να δείτε ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα επανασχεδιασμού λογοτύπου.

Πρίν

Επανασχεδιασμός λογοτύπου SantoMax

Μετά

Επανασχεδιασμός λογοτύπου SantoMax

Logo Reveal

Στην εποχή της τεχνολογίας και της καινοτομίας που ζούμε μας δίνεται η δυνατότητα να ξεφύγουμε από την κλασική προσέγγιση ενός απλού λογοτύπου και να δημιουργήσουμε κάτι πιο διαδραστικό και ενδιαφέρον. Ο λόγος για το logo reveal, το οποίο αποτελεί την κινούμενη απεικόνιση του λογοτύπου σας σε ψηφιακή μορφή. Και πού εφαρμόζεται; Στο τέλος κάποιου βίντεο, στα social media, καθώς και στην ιστοσελίδα σας. Ένα καλοσχεδιασμένο logo reveal, μπορεί πραγματικά να ενισχύσει τη δυναμική του brand σας. Παρακάτω, μπορείτε να δείτε ένα δείγμα της δουλειάς μας.

Εταιρική Ταυτότητα

Η εταιρική ταυτότητα, είναι απαραίτητη για κάθε επιχείρηση, ανεξαρτήτως μεγέθους, διότι αποτελεί την πρώτη εντύπωση και εικόνα που δημιουργείται για το brand σας. H εικόνα αυτή οφείλει να συνάδει με την κουλτούρα και τη φιλοσοφία σας και να αναδεικνύει το προφίλ της επιχείρησής σας. Η ύπαρξη μιας ενιαίας εταιρικής ταυτότητας είναι εξαιρετικά σημαντική, τόσο για την προβολή της εταιρείας και των προϊόντων / υπηρεσιών σας, όσο και για την εικόνα που προβάλλετε στο ευρύ κοινό (πελάτες, υπαλλήλους, συνεργάτες, επενδυτές) για εσάς.

Ο σχεδιασμός της εταιρικής σας ταυτότητας γίνεται με απόλυτο σεβασμό προς τη φιλοσοφία σας και ξεκινάει με το σχεδιασμό ή επανασχεδιασμό του λογοτύπου σας, το οποίο αποτελεί και την απαρχή του σωστού branding και συνεχίζεται με επιπρόσθετες παροχές, όπως είναι η εφαρμογή του σε υλικά αγαθά (μπλούζες, στυλό κ.α.). Πέραν αυτών, στη διαδικασία δημιουργίας εταιρικής ταυτότητας περιλαμβάνονται και επαγγελματικές κάρτες, φάκελοι, επιστολόχαρτα, διαφημιστικά banners και ταμπέλες, ενώ δίνεται και η δυνατότητα σχεδιασμού φόρμας email για newsletter.

Στόχος της Rooftop είναι η ¨ομπρέλα¨ των στοιχείων που περιλαμβάνονται στην εταιρική ταυτότητα να παρέχει αναγνωρισιμότητα στην επιχείρησή σας, αναδεικνύοντας τα μοναδικά χαρακτηριστικά των προϊόντων σας. Ταυτόχρονα με αυτόν τον τρόπο σας δίνεται η δυνατότητα να έχετε μια ομοιόμορφη εικόνα σε όλα τα μέσα που αποτυπώνεται το λογότυπό σας, κάτι το οποίο θα σας χαρίσει ένα δυνατό ανταγωνιστικό πλεονέκτημα και θα σας βοηθήσει να ξεχωρίσετε από τους ανταγωνιστές σας.

Περισσότερα...

Υπηρεσίες Εταιρικές Φωτογραφίσεις Εταιρική Ταυτότητα
Υπηρεσίες Εταιρικές Φωτογραφίσεις
Αφίσα & Έντυπο Σχεδιασμός επιστολόχαρτου Εταιρική Ταυτότητα
Αφίσα & Έντυπο Σχεδιασμός επιστολόχαρτου
Αφίσα & Έντυπο Σχεδιασμός επιστολόχαρτου Εταιρική Ταυτότητα
Υπηρεσίες Εταιρικές Φωτογραφίσεις

Posters & Flyers

Τα φυλλάδια είναι ένας από τους πιο παραδοσιακούς τρόπους διαφήμισης και προώθησης των προϊόντων και υπηρεσιών της εταιρείας σας. Παρά το γεγονός ότι ζούμε σε μια εποχή άκρως ψηφιακή, το χαρτί έχει ακόμα δύναμη, καθώς προσφέρει μια πιο αυθεντική και άμεση αίσθηση του προβαλλόμενου προϊόντος ή event. Η έμπειρη ομάδα της Rooftop θα σχεδιάσει τα διαφημιστικά έντυπα με πρωτότυπο και ενδιαφέροντα τρόπο, ώστε να καταφέρει να κερδίσει την προσοχή των αναγνωστών, να τους προκαλέσει το ενδιαφέρον και τελικά να τους ωθήσει στη δράση, όποια και αν είναι αυτή σύμφωνα με τους εμπορικούς στόχους της επιχείρησής σας.

Σχεδιασμός και προσαρμογή λογοτύπου σε υλικά (μπλούζες, στυλό)
Σχεδιασμός και προσαρμογή λογοτύπου σε υλικά (μπλούζες, στυλό)
Σχεδιασμός και προσαρμογή λογοτύπου σε υλικά (μπλούζες, στυλό)
Γραφιστικός σχεδιασμός Φωτογράφιση προϊόντων
Γραφιστικός σχεδιασμός Φωτογράφιση προϊόντων
Γραφιστικός σχεδιασμός
αφίσα ΚΟΘ

Σχεδιασμός Συσκευασίας

Η συσκευασία αποτελεί ίσως το σημαντικότερο στοιχείο ενός προϊόντος, και κατ’επέκτασιν το πιο δυνατό εργαλείο πωλήσεων και μάρκετινγκ. Για να αντιληφθείτε την αξία της συσκευασίας αρκεί να σκεφτείτε ότι κατά κύριο λόγο οι καταναλωτές αγοράζουν ενστικτωδώς και με βάση αυτό που θα τους κεντρίσει το ενδιαφέρον και το μάτι. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι αν δουν στο ράφι μια εντυπωσιακή και αντιπροσωπευτική συσκευασία θα τολμήσουν να δοκιμάσουν αυτό το προϊόν ακόμα και για πρώτη φόρα.

Η Rooftop διαθέτει μια εξειδικευμένη ομάδα επαγγελματιών που κατόπιν έρευνας, θα δημιουργήσουν την ιδανική για εσάς συσκευασία, που αρχικά θα σας επιτρέψει να ξεχωρίσετε από τους ανταγωνιστές σας, ενώ ταυτόχρονα θα υποκινεί τους δυνητικούς σας πελάτες προς δράση. Πέραν αυτών όμως, θα δίνει επιπρόσθετη αξία στο προϊόν σας και θα συμβάλλει στην αύξηση της αναγνωρισιμότητάς του. Η κατάλληλη συσκευασία αποτελεί σύνθεση διαφόρων παραγόντων, καθένας από τους οποίους στοχεύει σε συγκεκριμένες αισθήσεις των καταναλωτών (όραση, αφή, κ.τ.λ), καθώς και στη δημιουργία συναισθημάτων, ώστε να αναπτυχθεί τελικά το επιθυμητό «δέσιμο» μεταξύ των πελατών και της επιχείρησής σας.

Περισσότερα...

Φωτογράφιση προϊόντων
Φωτογράφιση προϊόντων
Φωτογράφιση προϊόντων
Σχεδιασμός Συσκευασίας
Σχεδιασμός Συσκευασίας
Σχεδιασμός Συσκευασίας
Φωτογράφιση προϊόντων