Μια διαφορετική διαφημιστική εταιρία στη Θεσσαλονίκη

Η Rooftop Advertisement είναι μια διαφημιστική εταιρία στη Θεσσαλονίκη, που παρέχει υπηρεσίες και έχει πραγματοποιήσει με επιτυχία, διαφημιστικές καμπάνιες στην Ελλάδα και στο εξωτερικό (Αυστρία, Η.Π.Α, Μάλτα, Ολλανδία, Βέλγιο). Όλα ξεκίνησαν το 2016, στη Θεσσαλονίκη, σε ένα γραφείο 30 τ.μ., με μια μικρή ομάδα ανθρώπων έτοιμων να δώσουν περισσότερο από το 100% του εαυτού τους για να πετύχουν το εγχείρημά τους. Έπειτα από συστηματική και επίμονη δουλειά, σήμερα, 3 χρόνια μετά, η διαφημιστική εταιρία μας, απασχολεί δεκάδες νέους προγραμματιστές, γραφίστες, κινηματογραφιστές, οικονομολόγους και marketers στην Ελλάδα, έχοντας επανδρώσει την ομάδα της με ταλαντούχους και δημιουργικούς επαγγελματίες που αποτελούν τη δύναμή της.

Η ομάδα της Rooftop αναλαμβάνει τη δημιουργία μιας διαφημιστικής ομπρέλας, από την παραγωγή υλικού, έως και την προβολή αυτού στα πιο δημοφιλή μέσα προώθησης. Για την επιχείρηση και τον επιχειρηματία η Rooftop Advertisement λειτουργεί ως ένας πιστός συνεργάτης, που αποσκοπεί στο να του εξοικονομήσει χρόνο και χρήμα, παρέχοντάς του μια ολοκληρωμένη λύση, προσαρμοσμένη στις ανάγκες του. Από την εταιρική ταυτότητατο διαφημιστικό σποττο website, έως και τη στοχευμένη δημοσίευση αυτών στα κοινωνικά δίκτυα, εξασφαλίζουμε στις επιχειρήσεις με τις οποίες συνεργαζόμαστε, μια ομοιόμορφη εικόνα, υψηλής αισθητικής.

Περισσότερα...

Γραφιστικός σχεδιασμός προσωπικό διαφημιστικής εταιρίας
Σαράντης Παναγιωτίδης

Ceo/Art Director

διαφημιστική εταιρία στη Θεσσαλονίκη προσωπικό διαφημιστικής εταιρίας
Αλέξανδρος Ραΐδης

Photography & Post Production Director

Εταιρικές Φωτογραφίσεις υπάλληλος επαγγελματίας
Αναστασία Παναγιωτίδου

Digital Manager

Εταιρικές Φωτογραφίσεις υπάλληλος επαγγελματίας
Μιχάλης Αθανασιάδης

Head Web Developer

σχεδιασμός υπαλλήλων με μολύβι διαφημιστική εταιρία rooftop
Βασίλης Μουστάκας

Web Developer

Εταιρικές Φωτογραφίσεις προσωπικό διαφημιστικής εταιρίας
Γιώργος Πιλίδης

Graphic Designer & Web Developer

Φιλοσοφία

Κάθε project είναι μία νέα πρόκληση για τη διαφημιστική εταιρία μας, που την αναλαμβάνουμε έχοντας ως βασικές αρχές την υπευθυνότητα προς τον πελάτη και την υψηλή αισθητική. Πρωταρχικός κανόνας μας n είναι η σφαιρική προσέγγιση, ξεκινώντας απο τη μελέτη του αγοραστικού κοινού και του ανταγωνισμού και συνεχίζοντας στο στρατηγικό σχεδιασμό και την παραγωγή διαφημιστικού υλικού.Με απόλυτο σεβασμό προς τη φιλοσοφία και τις αξίες της επιχείρησή σας, σας προσφέρουμε υπηρεσίες που θα σας εξασφαλίσουν σίγουρη επιτυχία!
Θέλετε να γίνετε μέλος της ομάδας μας;

Σε περίπτωση που σας αρέσει η δουλειά μας και ο τρόπος που βλέπουμε τα πράγματα, επικοινωνήστε μαζί μας για θέσεις εργασίας η πρακτική άσκηση.
Συμπληρώστε τα στοιχεία σας