loader image
Διαχείριση διαφημίσεων google

Διαχείριση διαφημίσεων Google

Τι είναι διαχείριση διαφημίσεων Google Ads; Θέλεις και η δικιά σου ιστοσελίδα να εμφανίζεται στις πρώτες θέσεις αναζήτησης της google πατώντας λέξεις- κλειδιά* του προϊόντος ή της υπηρεσίας που παρέχεις;

Έχουμε τη λύση για την επιχείρηση σου!
Η πληρωμένη διαφήμιση στην Google ή αλλιώς pay per click (PPC), είναι ουσιαστικά η επί πληρωμή διαφημιστική προβολή στις μηχανές αναζήτησης.
Είναι σημαντικό να σας επισημάνουμε ότι η εμφάνιση σας στην μηχανή αναζήτησης δεν σημαίνει και η αυτόματη χρέωση της επιχείρησης σας!
Χρεώνεστε μόνο και εφόσον κάποιος κάνει click στην διαφήμιση σας και επισκεφθεί την ιστοσελίδα σας!
Οικονομικά τι σημαίνει;
Ότι σας αφήνει να ορίσετε τον μηνιαία προϋπολογισμό που θέλετε να δαπανήσετε!
Τι είναι οι Λέξεις-κλειδιά;
Όταν κάνουμε διαχείριση καμπάνιας Google Ads χρησιμοποιούμε λέξεις η φράσεις που είναι όμοιες και αντιπροσωπεύουν την εκάστοτε εταιρία.
Έτσι λοιπόν, όταν ο χρήστης κάνει την αναζήτηση με παρεμφερείς λέξεις ή φράσεις στη google θα εμφανιστεί η εταιρία που διαφημίζουμε.
Οι επιλεγμένες λέξεις/φράσεις κλειδιά χρησιμοποιούνται επίσης και για την αντιστοίχιση της διαφήμισης με ιστότοπους που περιλαμβάνονται στο Δίκτυο της Google

Τι θα σας παρέχει όμως η Rooftop;

Στοχευμένες καμπάνιες, ειδικά διαμορφωμένες, με τις πιο σύγχρωνες τεχνικές που εφαρμόζονται στα Google Adwords (ReMarketing,Google Merchant κ.λ.π.) οι οποίες θα τροποποιούνται και θα βελτιώνονται καθημερινά και ανάλογα με τις αναζητήσεις της επιχείρησης σας.
Το εξιδεικευμένο προσωπικό της εταιρίας χειρίζεται επί σειρά ετών τα Google Ads δεκάδων επιχειρήσεων ανά τον κόσμο ξεπερνώντας τους πρωταρχικούς στόχους που
τέθηκαν και αυξάνοντας αισθητά τις πωλήσεις.
Ενημερωνόμαστε καθημερινά και παρακολουθούμε ειδικά σεμινάρια για να μην μένουμε ποτέ πίσω!
Γι’ αυτό επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα!

διαχείριση google ads

Αν ψάχνεις ιδέες για το Brand σου! Επικοινώνησε μαζι μας σήμερα!