loader image
Εταιρική φωτογράφιση προϊόντων

Εταιρική φωτογράφιση προϊόντων

Εταιρική φωτογράφιση προϊόντωνΗ εταιρική φωτογράφιση προϊόντων είναι μία επένδυση για την επιχείρηση σας. Οι εικόνες υψηλής ποιότητας αποτελούν μέρος του πλάνου Marketing κάθε επιχείρησης. Προσθέτουν αξία στα προϊόντα ή στις υπηρεσίες σας καθώς έρευνες δείχνουν ότι εικόνες χαμηλής ποιότητας μπορούν στην πραγματικότητα να «χαλάσουν» την αξιοπιστία του πελάτη και να τον απομακρύνουν από εσάς.

Στις ημέρες μας ο ανταγωνισμός στη διαδικτυακή αγορά είναι τεράστιος και ο καταναλωτής πρέπει να διαλέξει την καλύτερη δυνατή επιλογή.

Ας δούμε όμως μία λίστα από οφέλη που μπορεί να σας παρέχει η εταιρική φωτογράφιση προϊόντων ή υπηρεσιών σας:

Εταιρική φωτογράφιση προϊόντων: Τα οφέλη

  • Ισχυρή Διαδικτυακή παρουσία. Όπως προαναφέραμε ο διαδικτυακός ανταγωνισμός είναι τεράστιος. Η χρήση επαγγελματικών φωτογραφιών στην ιστοσελίδα σας μπορεί να σας ωφελήσει με δύο τρόπους.
  • Φωτογράφιση προϊόντων/ υπηρεσιών: Προβάλλοντας τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες σας μέσα από εικόνες υψηλής ανάλυσης στους δυνητικούς πελάτες σας, τους ενημερώνετε ακριβώς για το τι λαμβάνουν και αυτό αυξάνει τις πιθανότητες να πραγματοποιήσουν αγορά ή να κλείσουν κάποιο ραντεβού με εσάς.
  • Πορτρέτα ανθρώπινου δυναμικού. Επίσης το να διαθέτετε επαγγελματικές φωτογραφίες του προσωπικού της επιχείρησης, τις οποίες θα παρουσιάζετε στο μενού της ιστοσελίδας μαζί με δύο λόγια για τον κάθε ένα, αυξάνετε τις πιθανότητες εμπιστοσύνης του πελάτη και προτίμησης του στην διαδικασία της αγοράς.
  • Αυξημένες πωλήσεις: Εσείς γνωρίζατε ότι υπάρχει άμεση σχέση μεταξύ της εικόνας υψηλής ανάλυσης και της αύξησης πωλήσεων;

Δυστυχώς πολλές επιχειρήσεις στην Ελλάδα εστιάζουν στο κόστος της φωτογράφισης παρά στην ουσία, που είναι το όφελος αυτής. Μία δοκιμή αρκεί για να δείτε τις πωλήσεις σας να εκτοξεύονται.

Η ουσία

  • Αναγνωρισιμότητα: Οι επαγγελματικές φωτογραφίες με συγκεκριμένο μοναδικό concept, βοηθούν τους καταναλωτές, με την πάροδο του χρόνου, να εξοικειωθούν με την εικόνα της επιχείρησης σας και σε συνδυασμό με γραφιστικά που θα προσαρμόζονται σε αυτές κερδίζετε μεγάλο μερίδιο στην «πίτα» της αγοράς στο διαδίκτυο.
  • Επαγγελματική εμφάνιση: Η προβολή των προϊόντων ή υπηρεσιών σας με επαγγελματικό τρόπο θα συμβάλει στην αύξηση της εμπιστοσύνης των καταναλωτών και φυσικά των πωλήσεων. Μην ξεχνάτε! Αγοράζουν από εκεί που εμπιστεύονται!
  • Wow Factor: Ο παράγοντας του εντυπωσιασμού που δημιουργούμε στον καταναλωτή, μπορεί εύκολα να επιτευχθεί με τον άρτιο συνδυασμό επαγγελματικής φωτογραφίας και γραφιστικών banner που χρησιμοποιούνται στις διαφημίσεις.

Αν ακόμη το σκέφτεστε ρίξτε μία ματιά στα 5 βήματα προς την επιτυχία καθώς και στο portfolio μας.

Επικοινωνήστε μαζί μας ώστε να δημιουργήσουμε το concept για την εταιρική φωτογράφιση προϊόντων ή υπηρεσιών που θα κάνει την επιχείρηση σας να ξεχωρίσει στο Διαδίκτυο.