loader image
Εταιρικό βίντεο για ξενοδοχείο

Εταιρικό βίντεο για ξενοδοχείο

Εταιρικό βίντεο για ξενοδοχείοΑν μία εικόνα αξίζει χίλιες λέξεις τότε ένα βίντεο αξίζει πολύ περισσότερες. Το εταιρικό βίντεο για ένα ξενοδοχείο, είναι ένα εξαιρετικό digital εργαλείο μάρκετινγκ και σίγουρα δεν θα πρέπει να λείπει από τη στρατηγική του.

Είναι γεγονός, πλέον, ότι τα βίντεο μπορούν να προσελκύσουν πιο εύκολα και πιο αποτελεσματικά την προσοχή του κοινού σε σύγκριση με τις εικόνες ή το κείμενο. Στον τουριστικό τομέα, είναι ένα από τα πιο αξιόπιστα μέσα καθώς δίνει μια ολοκληρωμένη εικόνα στον χρήστη που δύσκολα μπορεί να παραποιηθεί.

Είναι ένας μοναδικός τρόπος να πείσει τον δυνητικό πελάτη  να κάνει κράτηση καθώς του παρουσιάζει την προσωπικότητα του ξενοδοχείου και του δίνει μια μικρή προεπισκόπηση της ποιότητας που θα περιμένει στη διαμονή του. Εξάλλου ένας πελάτης είναι πολύ πιο πιθανό να κάνει κράτηση αν μπορεί να δει μια σαφή εικόνα του ξενοδοχείου και σίγουρα, εκτιμά και λαμβάνει υπόψιν το χρόνο αλλά και την προσοχή που έχει δαπανηθεί για την παραγωγή του βίντεο που παρακολουθεί.

Έτσι, λοιπόν, ένα εταιρικό βίντεο από το ξενοδοχείο, στο οποίο ο θεατής βλέπει τις ανέσεις που προσφέρει, τα δωμάτια, τις εγκαταστάσεις, το προσωπικό, το πρωινό αλλά και το συνολικό ύφος ή αλλιώς το vibe του, είναι ικανό να τον κάνει να κατανοήσει γιατί πρέπει να κάνει την κράτησή του στο συγκεκριμένο ξενοδοχείο και όχι σε κάποιο άλλο. Το βίντεο αποτελεί, δηλαδή, ένα πολύ δυνατό, ανταγωνιστικό εργαλείο για τους ξενοδόχους.

Ο ρόλος των Social Media

Παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο, επίσης στα μέσα κοινωνική δικτύωσης. Στα social media, το video είναι αυτό που ξεχωρίζει από κάθε άλλη μορφή περιεχομένου συνεπώς σίγουρα δεν πρέπει να λείπει από το εταιρικό προφίλ ενός ξενοδοχείου. To Facebook και το Instagram πλέον, πριμοδοτούν τη χρήση video περιεχομένου, εμφανίζοντάς το συχνότερα από τα υπόλοιπα posts. Ένα ποιοτικό, αξιόλογο και χρήσιμο video περιεχόμενο είναι απαραίτητο συστατικό μιας πετυχημένης online παρουσίας στα κοινωνικά μέσα που σίγουρα μπορεί να οδηγήσει σε αύξηση των κρατήσεων.

Συμπέρασμα

Το βίντεο μάρκετινγκ είναι, αναμφισβήτητα, ένα από τα πιο δυνατά εργαλεία για την προώθηση ενός ξενοδοχείου. Είναι απαραίτητο να συμπεριλαμβάνεται στη στρατηγική του μάρκετινγκ καθώς είναι ικανό να αυξήσει κατά πολύ τις κρατήσεις άρα και τα έσοδα.

Τα Διαφημιστικά Βίντεο είναι μια από τις βασικές παροχές της διαφημιστικής μας εταιρείας. Εάν χρειάζεστε βοήθεια με το marketing του ξενοδοχείου σας, κλείστε ένα ραντεβού σήμερα και επικοινωνήστε μαζί μας!