loader image
κατασκευή eshop

Κατασκευή eshop: Λόγοι για να το αποκτήσεις

Κατασκευή eshop: Λόγοι για να το αποκτήσειςΣτη σημερινή εποχή, είναι γεγονός ότι το ηλεκτρονικό εμπόριο είναι το μέλλον του εμπορίου. Οι online αγορές έχουν αυξηθεί κατακόρυφα καθώς αποτελούν πλέον μία εύκολη διαδικασία για όλους. Τα πλεονεκτήματα για να προχωρήσει κανείς στη κατασκευή eshop είναι πολλά. Αναγνωρίστε τα και ξεκινήστε τη δημιουργία του eshop σας άμεσα.

Λόγοι για να προχωρήσεις στην κατασκευή eshop

  1. Εδραίωση της επιχείρησης στο διαδίκτυο.

Η δημιουργία του δικού σας eshop θα σας προσφέρει ένα μεγάλο ανταγωνιστικό πλεονέκτημα, θα σας δώσει μία θέση στο διαδίκτυο, έτσι ώστε να μπορείτε να ανταγωνιστείτε μεγάλα ονόματα του χώρου σας.

  1. Τα προϊόντα σας είναι διαθέσιμα 24/7

Δίνετε τη δυνατότητα στους πελάτες σας, να πραγματοποιήσουν τις αγορές τους οποιαδήποτε ώρα και ημέρα επιθυμούν. Με τη κατασκευή του δικού σας eshop μπορούν να ενημερωθούν και να αγοράσουν εύκολα τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας, χωρίς να χρειάζεται να μετακινηθούν σε κάποιο κατάστημα.

  1. Προσέγγιση νέου κοινού

Με το δικό σας ηλεκτρονικό κατάστημα, σας δίνεται η δυνατότητα να αναπτύξετε τα όρια της τοπικής αγοράς και να απευθυνθείτε σε ένα νέο κοινό. Μπορείτε να λαμβάνετε παραγγελίες από υπάρχοντες ή νέους πελάτες που βρίσκονται σε άλλη περιοχή ή πόλη.

  1. Μείωση διαφημιστικού κόστους

Με τη δημιουργία ενός eshop το κόστος διαφήμισης είναι πολύ χαμηλότερο συγκριτικά με το φυσικό κατάστημα καθώς ένα σύγχρονο και λειτουργικό ηλεκτρονικό κατάστημα είναι η μόνιμη διαφήμιση όλων των προϊόντων ή υπηρεσιών του. Επίσης, ενημερώνετε ανά πάσα στιγμή τους πελάτες σας για τις προσφορές σας χωρίς επιπλέον κόστος.

  1. Μείωση του κόστους λιανικής.

Με μια διαδικτυακή παρουσία, μπορείτε να κατανοήσετε πόσο δημοφιλή είναι τα προϊόντα σας και να μεταφέρετε μόνο έναν συγκεκριμένο αριθμό προϊόντων στο φυσικό σας κατάστημα. Αυτό μπορείτε να το πετύχετε με τη δημιουργία του eshop σας, το οποίο θα σας τροφοδοτεί με  πληροφορίες και πολύ σημαντικά στατιστικά στοιχεία για τη λήψη των αποφάσεων σας.

  1. Καλύτερη εξυπηρέτηση πελατών.

Το eshop δίνει πολλές δυνατότητες και βελτιστοποιεί την εξυπηρέτηση πελατών καθώς τους ενημερώνει για όλα τα προϊόντα σας και τις λεπτομέρειες τους, για πιθανή έλλειψη διαθεσιμότητας προϊόντων, όπως επίσης τους δίνει τη δυνατότητα να ολοκληρώσουν την αγορά τους  με πολλαπλούς τρόπους πληρωμής.

Εσείς ακόμα σκέφτεστε την κατασκευή του δικό σας eshop; Επικοινωνήστε μαζί μας!