loader image

Προώθηση ιστοσελίδων SEO

Τι είναι η Προώθηση ιστοσελίδων SEO στις Μηχανές Αναζήτησης;
Πώς θα βοηθήσει την βελτιστοποίηση της ιστοσελίδας μου;
Πως θα «σκαρφαλώσω πιο ψηλά στις μηχανές αναζήτησης (google,bing);
Αξίζει να το εφαρμόσω στο website της επιχείρησης μου;

Αυτές είναι οι πιο βασικές απορίες που καλούμαστε να απαντήσουμε στους πελάτες μας!
Και εδώ να σας τονίσουμε ότι σε περίπτωση που δημιουργήσουμε εξ’ ολοκλήρου την ιστοσελίδα της επιχείρησης σας, θα σας το παρέχουμε εντελώς ΔΩΡΕΑΝ.
Ο ευκολότερος τρόπος εύρεσης της ιστοσελίδας σας είναι μέσω των μηχανών αναζήτησης. Για να δούμε πως επιτυγχάνεται αυτό με τη βοήθεια της Rooftop!

  • Αρχικά πραγματοποιούμε έρευνα για την επιχείρηση και τον ανταγωνισμό
  • Έπειτα επιλέγουμε τις λέξεις-κλειδιά ή φράσεις-κλειδιά
  • Οι λέξεις αυτές μπορεί να είναι το όνομα της εταιρίας, οι δραστηριότητες της, τα προϊόντα ή οι υπηρεσίες που παρέχει, ο τόπος κ.α
  • Φυσικά οι λέξεις αυτές και ανάλογα με τον ανταγωνισμό μπορεί να δίνουν χιλιάδες έως και εκατομμύρια αποτελέσματα. Επομένως όσο πιο δυνατό SEO έχουμε τόσο πιο ψηλά εμφανιζόμαστε.
  • Ο στόχος που θέτουμε είναι να σας ανεβάσουμε στα πρώτα 30 αποτελέσματα. Φυσικά αν ο ανταγωνισμός το επιτρέπει μπορεί από την αρχή και με την σωστή εφαρμογή του SEO η επιχείρηση σας να ανελιχθεί και στις πρώτες θέσεις των μηχανών αναζήτησης.
  • Με απλά λόγια, μαθαίνουμε πως ψάχνει τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες σας ο χρήστης και δουλειά μας είναι να τις εφαρμόσουμε με τον κατάλληλο τρόπο στην ιστοσελίδα σας, ώστε να βοηθήσουμε την google να σας εμφανίσει σε αυτούς.
εταιρείες seo

Αν ψάχνεις ιδέες για το Brand σου! Επικοινώνησε μαζί μας σήμερα!