Μίγμα Digital Marketing για Εταιρείες

Digital Marketing για Εταιρείες Υπηρεσίες Σχεδιασμός Λογοτύπου greece around

Έρευνα

Πρoτού ξεκινήσεις το digital marketing για την εταιρεία σου στο Διαδίκτυο, είναι σημαντικό να γνωρίζεις την κίνηση του ανταγωνισμού στο χώρο. Με την έναρξη της συνεργασίας μας, πραγματοποιούμε έρευνα και σας ενημερώνουμε για τα αποτελέσματα της.
Η έρευνα πραγματοποιείται, μέσω των εξής:

  • Google Analytics
  • Google Adwords
  • Social Media

Παραγωγή

Το δημιουργικό είναι ίσως και το κυριότερο κομμάτι μιας διαφημιστικής καμπάνιας, καθώς τις περισσότερες φορές από αυτό εξαρτάται και η επιτυχία της. Κάπου εδώ θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε, ότι το δημιουργικό που θα κάνουμε για εσάς φροντίζουμε πάντα να αποτελεί το καλύτερο κομμάτι του εαυτού μας, καθώς η δική σας εταιρία, αλλά ας μην ξεχνάμε ότι και η δική μας, κρίνεται από αυτό. Το δημιουργικό αποτελείται από τις εξής κατηγορίες:

Εταιρική Ταυτότητα Εταιρική κάρτα Σχεδιασμός και προσαρμογή λογοτύπου σε υλικά (μπλούζες, στυλό) Σχεδιασμός επιστολόχαρτου
Social Media Διαχείρηση Social Media Σχεδιασμός Ιστοσελίδων διαφημιστική καμπάνια Διαφημιστικά Banner

Προώθηση

Με λίγα λόγια, η προώθηση στο διαδίκτυο είναι η υψηλότερη άλλα και η συχνότερη εμφάνιση της εταιρίας σας στην αναζήτησή των χρηστών κατά την πλοήγηση. Η επαναλαμβανόμενη εμφάνιση της εταιρίας σας προκαλεί στους χρήστες εξοικείωση, η οποία έχει ως αποτέλεσμα το αίσθημα της ασφάλειας, που τελικά οδηγεί τον πελάτη στην προτίμηση του εκάστοτε προϊόντος ή επιχείρησης. Πρακτικά, η επιτυχημένη προώθηση της καμπάνιας σας εξαρτάται από δυο βασικούς τομείς:
Social Media
Καμπάνιες Google AdWords
Βελτιστοποίηση SEO

  • Διαχείριση και στόχευση
  • Κατά τη διαχείριση, φροντίζουμε να προωθήσουμε το υλικό που παραγάγαμε με έξυπνες ιδέες στα social media, καθώς και να εξασφαλίσουμε για την επιχείρηση μια υψηλή θέση στις μηχανές αναζήτησης.

  • Πληρωμένη διαφήμιση (χορηγούμενη)
  • Είναι ο οικονομικός προϋπολογισμός που θα χειριστούμε, για να μπορέσουμε να είμαστε όσο το δυνατό υψηλότερα από τους ανταγωνιστές. Το μέγεθος αυτού είναι αναλογικό και το γνωρίζουμε μετά την έρευνα που θα πραγματοποιήσουμε για την επιχείρηση σας. Τα χρήματα αυτά πηγαίνουν στις μηχανές αναζήτησης (Google) και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (Facebook, Instagram, YouTube), που χρειάζονται για να διαφημιστεί η επιχείρηση.