Διαφημιστικό Σποτ - Corporate Video

Testimonial Video - Teaser Event Video

Corporate Βίντεο

ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360

ο ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ λειτουργεί εδώ και 49 χρόνια στο χώρο της ιδιωτικής εκπαίδευσης προσφέροντας σπουδές Μεταδευτεροβάθμιας εκπαίδευσης. Ξεκινώντας από το 1971 με μόνο μία ειδικότητα και διδάσκοντας οι ίδιοι οι ιδιοκτήτες, προσέφεραν εκπαίδευση υψηλού επιπέδου και κατάφεραν να πετύχουν στον τομέα τις ιδιωτικής εκπαίδευσης. Με γνώμονα την ασφάλεια των σπουδαστών, την παροχή υψηλής ποιότητας εκπαίδευσης σε 12 τομείς σπουδών καθώς και των πιο σύγχρονων εγκαταστάσεων σε πέντε πόλεις (Θεσσαλονίκη, Αθήνα, Ιωάννινα, Πάτρα, Καλαμάτα, Χανιά) αποτελεί ένα από τα πλέον αναγνωρίσιμα ΙΕΚ της Ελλάδας.

Η Rooftop advertisement έχει δημιουργήσει για τα ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ ένα διαφημιστικό σποτ με σενάριο που βασίζεται σε ένα μουσικό κομμάτι σε ρυθμούς rap, σε αυτό μια δυνητική σπουδάστρια πάει να ενημερωθεί για τα τμήματα και ένας μαγικός κόσμος γεμάτος μουσική γρήγορα πλάνα διαφορετικές τοποθεσίες ξεδιπλώνεται μπροστά της και συνθέτουν ένα μοναδικό αποτέλεσμα με σκοπό να παρουσιάσουν τόσο τις εγκαταστάσεις αλλά και τον σύγχρονο αέρα του ιδρύματος.

Επίσης η Rooftop έχει πραγματοποιήσει Βιντεοληπτική κάλυψη event μόδας που έλαβε χώρα στις εγκαταστάσεις μιας αποθήκης στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης με διακεκριμένους παρουσιαστές, σχεδιαστές μόδας και των καθηγητών να το παρουσιάζουν καθώς και με τους ίδιους τους φοιτητές του τμήματος μόδας να παρουσιάζουν τις δημιουργίες τους σε μια εντυπωσιακή πασαρέλα.

Στην συνέχεια η Rooftop έχει δημιουργήσει μία σειρά από testimonial video με σκοπό να προβάλλει στον ενδιαφερόμενο κόσμο τις ειδικότητες του ΙΕΚ μέσα από τις ιστορίες (success story’s) αποφοίτων σπουδαστών που διαπρέπουν ο καθένας στον τομέα του. Συνεντεύξεις με πρόσωπα και αληθινές ιστορίες ξεδιπλώνονται σε ολιγόλεπτα βίντεο με πολύ ενδιαφέρον.
Τέλος δημιουργήσαμε σειρά από εταιρικά βίντεο παρουσίασης όλων των εγκαταστάσεων της σχολής (στον κάθε τομέα ξεχωριστά) με σκοπό να αναδείξουμε τους χώρους και τις εγκαταστάσεις με σκοπό να φέρουμε ένα βήμα πιο κοντά τους δυνητικούς πελάτες στην εμπειρία των ΙΕΚ Δέλτα. Όμως επειδή όπως λένε μια εικόνα ισούται με χίλιες λέξεις, τα παρακάτω δείγματα μιλούν από μόνα τους.