Κατασκευή ιατρικής ιστοσελίδας - Azalee

Azalee logo banner

Η διαφημιστική εταιρία Rooftop ανέλαβε την κατασκευή της ιατρικής ιστοσελίδας για την Azalee. Πρόκειται για ένα ιατρικό κέντρο στη Θεσσαλονίκη όπου το έμπειρο προσωπικό του χρησιμοποιεί τις τελευταίες λέξης της τεχνολογίας για να υπηρετεί πιστά τον τομέα της ομορφιάς.

Ξεκινήσαμε από τον σχεδιασμό της εταιρικής ταυτότητας που απαρτιζόταν από μια σειρά σχεδιαστικών που ξεκινούσαν από το λογότυπο, την παλέτα χρωμάτων μέχρι τις εσωτερικές ανάγκες του ιατρείου. Στην ιατρική ιστοσελίδα της Azalee, ο χρήστης μπορεί να ενημερωθεί αναλυτικά για τις υπηρεσίες καθώς και να εκμεταλλευτεί τις μοναδικές προσφορές του ιατρικού κέντρου. Προχωρήσαμε με την φωτογράφηση των εγκαταστάσεων και του προσωπικού που είχε ως στόχο να αποδώσει την υψηλή αισθητική τόσο του χώρου όσο και του εξοπλισμού.

Η συνεργασία μας δεν σταμάτησε εκεί καθώς όλο το υλικό που δημιουργήσαμε εμπλούτισε τα social media και τις καμπάνιες στην google με στόχο το κοινό της Θεσσαλονίκης να γνωρίσει και να απολαύσει τις υπηρεσίες υψηλού επιπέδου του ιατρείου.

Η κατασκευή μιας ιατρικής ιστοσελίδας πρέπει να επικεντρώνετε στη σωστά μελετημένη έρευνα και εφαρμογή του onsite SEO με σκοπό να εμφανίζεται οργανικά στα αποτελέσματα της google.

Σχεδιασμός Ιστοσελίδας

κατασκευή ιατρικής ιστοσελίδας

Εταιρική φωτογράφιση

Social Media