loader image

Κατασκευη Ιστοσελιδων

Η κατασκευή ιστοσελίδων και η προώθηση τους είναι η ειδικότητα μας. Μια επιτυχημένη ιστοσελίδα, που θα βοηθήσει στην επίτευξη των εμπορικών σας στόχων, οφείλει να είναι καλοσχεδιασμένη, με υψηλή αισθητική και φιλική προς τους χρήστες, ώστε να τους χαρίσει μια ευχάριστη εμπειρία. Επί της ουσίας αποτελεί το βασικότερο τρόπο διαφήμισης και προώθησής σας στο Διαδίκτυο, για αυτό και έχει άμεσο αντίκτυπο στην εικόνα που δημιουργείται για την επιχείρησή σας. Μια σωστά σωστή κατασκευή ιστοσελίδας ή e-shop μπορεί να οδηγήσει στην αύξηση αναγνωρισιμότητας, τόσο της εταιρείας, όσο και των προϊόντων σας, στον εντυπωσιασμό των καταναλωτών και την ανάπτυξη εμπιστοσύνης που θα οδηγήσει στην ενδυνάμωση των σχέσεών σας και κατ’επέκτασιν στην αύξηση των πωλήσεών.

H ιστοσελίδα αποτελεί ένα από τα πιο απαραίτητα εργαλεία που διαθέτει κάθε επιχείρηση στα χέρια της. Ένα από τα κυριότερα και πιο χρήσιμα είδη ιστοσελίδων είναι τα e-shop, τα οποία δίνουν τη δυνατότητα στους καταναλωτές να αγοράσουν τα προϊόντα σας διαδικτυακά. Ουσιαστικά, πρόκειται για την ηλεκτρονική βιτρίνα της επιχείρησής σας, την οποία μπορεί να δει ανά πάσα στιγμή ο καθένας, από οποιοδήποτε μέρος του κόσμου και αν βρίσκεται και από οποιαδήποτε συσκευή (κινητό, tablet, υπολογιστή) και αν είναι συνδεδεμένος. Αυτό σημαίνει ότι οι δυνητικοί σας πελάτες μπορούν να σχηματίσουν άποψη για την εταιρεία σας μέσα σε λίγα μόλις δευτερόλεπτα, απλώς με την πλοήγησή τους στην ιστοσελίδα σας. Από αυτό και μόνο αντιλαμβάνεστε ότι η κατασκευή μιας επιτυχημένης ιστοσελίδας ή e-shop είναι ίσως από τις πιο σημαντικές επενδύσεις της επιχείρησής σας, καθώς θα πρέπει με αυτή να καταφέρετε να κεντρίσετε το ενδιαφέρον και την προσοχή τους, ώστε να τους οδηγήσετε τελικά σε δράση.

Για την κατασκευή μιας ιστοστοσελίδας όμως χρειάζεται μια έμπειρη ομάδα, με εξειδικευμένους επαγγελματίες που θα αναλάβουν το κάθε κομμάτι κατασκευής της ιστοσελίδας σας ξεχωριστά. Η Rooftop Advertisement διαθέτει στο δυναμικό της ταλαντούχους γραφίστες, web designers, web developers, marketers και SEO specialists, που έπειτα από τη μελέτη των αναγκών σας και έρευνα που αφορά τόσο τις εξελίξεις του κλάδου σας, όσο και τους ανταγωνιστές σας, συνεργάζονται για να επιτύχουν το ιδανικότερο για εσάς αποτέλεσμα.

Η διαδικασία ξεκινάει με την αγορά domain name σε περίπτωση που δεν υπάρχει και στη συνέχεια προχωράμε στην κατασκευή ή επανασχεδιασμό της ιστοσελίδας σας, που πραγματοποιείται με την επιλογή του κατάλληλου θέματος. Τα θέματα επιλέγονται για τις πλατφόρμες WordPress ή Magento, που χρησιμοποιούνται για την κατασκευή ιστοσελίδων ή e-shop αντίστοιχα. Επιπρόσθετα, η κατασκευή ιστοσελίδας μπορεί να είναι και custom, κάτι που σημαίνει ότι οι έμπειροι web developers της διαφημιστικής μας εταιρείας θα γράψουν τον κώδικα εξ΄αρχής και σε συνεργασία με τους web designers θα είναι σε θέση να προβούν στην κατασκευή τη ιστοσελίδας σας. Στη συνέχεια, προχωράμε στο γραφιστικό σχεδιασμό, την εγκατάσταση του υλικού (κειμένων, φωτογραφιών και βίντεο) και φυσικά σε ένα από τα σημαντικότερα και ίσως δυσκολότερα κομμάτια, αυτό του SEO (Search Engine Optimization). Μέσα στις παροχές μας συμπεριλαμβάνονται και η φιλοξενία στο Server με πιστοποιητικό ασφαλείας (SSL) καθώς και η τεχνική υποστήριξη. Τέλος, όσον αφορά τα e-shop εγκαθιστούμε διάφορες από τις πιο γνωστές μεθόδους πληρωμής, όπως είναι η PayPal, η μεταφορά σε τραπεζικό λογαριασμό και η χρήση χρεωστικών / πιστωτικών καρτών, διευκολύνοντας έτσι στους πελάτες σας στην αγοραστική τους εμπειρίας, δίνοντάς τους τη δυνατότητα να πραγματοποιήσουν τις αγορές τους με όποιον τρόπο τους εξυπηρετεί καλύτερα.

Αν ψάχνεις ιδέες για το Brand σου! Επικοινώνησε μαζι μας σήμερα!