Μαρκετινγκ κρασιού - Nico Lazaridi Winery

Η Rooftop ανέλαβε εξαρχής τη δημιουργία της ιστοσελίδας https://www.chateau-lazaridi.com/ ακολουθώντας τη στρατηγική SEO για το μαρκετινγκ κρασιού με στόχο να την ανεβάσει στα πρώτα αποτελέσματα της αναζήτησης. Η ιστοσελίδα η οποία βασίστηκε πάνω στην πιο ελαφριά και φιλική προς τις μηχανές αναζήτησης πλατφόρμα (WordPress), είναι φιλική σε όλες τις συσκευές και πολύ εύχρηστη.

Η συνεργασία μας όμως, δεν σταματάει εδώ καθώς μια πληθώρα νέων δημιουργικών και ιδεών αναπτύσσετε. Η εταιρία μας ανέλαβε επίσης και τη διαχείριση της official σελίδας της εταιρίας στα social media (Facebook, Instagram). Μέσα από πρωτότυπα poster με concept, κάνει την κειμενογράφηση των αναρτήσεων, την εύρεση των κατάλληλων hashtags και τέλος πραγματοποιεί την πληρωμένη διαφήμιση (χορηγούμενη), αξιοποιώντας στο έπακρο τον οικονομικό προϋπολογισμό.

Μετά από πολύωρες έρευνες και ακολουθώντας μια στρατηγική για το μαρκετινγκ και τη προώθηση κρασιού, έχουμε καταφέρει να αναδείξουμε την εταιρία, να ενισχύσουμε την φήμη της, να αυξήσουμε τους επισκέπτες στο οινοποιείο (οινοτουρισμός) αλλά και τις πωλήσεις μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα eshop της Νίκο Λαζαρίδη www.thewinezoo.gr.

Επιπλέον για να υπάρχει μία ομοιόμορφη εικόνα και στα πλαίσια της ορθής προώθησης κρασιών, η εταιρία μας δημιούργησε επαγγελματικές φωτογραφίες του οινοποιείου, των εγκαταστάσεων, των αμπελιών, της κάβα παλαίωσης των κρασιών αλλά και μία σειρά από ολιγόλεπτα βίντεο (GIF) που σκοπό έχουν να κάνουν τον θεατή να περιηγηθεί μέσα στο οινοποιείο από την οθόνη του κινητού του.

Η εμπιστοσύνη που έδειξε η «Νίκο Λαζαρίδη» στην εταιρία μας, βοήθησε στο να δημιουργηθεί ένα ολοκληρωμένο Marketing Plan , πολλά υποσχόμενο για το εγγύς μέλλον. Μείνετε συντονισμένοι και γίνεται οι επόμενοι.

Κατασκευή Ιστοσελίδας

προώθηση κρασιού μαρκετινγκ κρασιού

Εταιρική Φωτογράφιση

Διαχείριση Social Media

μαρκετινγκ κρασιού nico lazaridi winery