Εταιρική Ταυτότητα

Σχεδιασμός Ιστοσελίδας

Εταιρικό Video - Event Video

Φωτογράφιση Χώρου/Πιάτων

Akropolis Geleen

Η Rooftop ανέλαβε εξ ολοκλήρου την εταιρική ταυτότητα του ανανεωμένου ελληνικού εστιατορίου Akropolis Geleen. Έχοντας ως κύριο πυλώνα το προηγούμενο λογότυπο που έχει μεγάλη συναισθηματική αξία για τους ιδιοκτήτες, η Rooftop δημιούργησε μία πιο σύγχρονη εκδοχή του λογοτύπου σε χρώματα bronze, με elegant γραμματοσειρά και minimal χαρακτήρα. Επίσης σχεδίασε και τις εταιρικές κάρτες, την προσαρμογή του λογοτύπου στις ποδιές, τα καπέλα του προσωπικού, τις σακούλες, τις χαρτοπετσέτες, τα σουπλά και άλλα πολλά.

Το ελληνικό εστιατόριο Akropolis Geleen, άνοιξε τις πόρτες τους το 1984 στο Geleen της Ολλανδίας. Ένα εστιατόριο που δημιουργήθηκε από ένα ζευγάρι Ελλήνων από την Θεσσαλονίκη. Τα πιάτα τους είναι εμπνευσμένα από την ελληνική και μεσογειακή διατροφή, χρησιμοποιώντας πρώτες ύλες από την Ελλάδα, ιδανικό για χορτοφάγους και vegan. Εκτός από το φαγητό, προσφέρει και εξαιρετικά ελληνικά παραδοσιακά γλυκά αλλά και μοναδικά κοκτέιλ. Το 2019 αποφάσισε να κάνει μία ριζική αλλαγή! Το εστιατόριο αναδιαμορφώθηκε, άλλαξε τελείως εμφάνιση και σας περιμένει να ζήσετε μία ξεχωριστή γαστρονομική εμπειρία.

Επιπλέον σχεδίασε την ιστοσελίδα του εστιατορίου η οποία είναι σχεδιασμένη γραφιστικά για όλες τις συσκευές και προσαρμοσμένη για την πλατφόρμα του WordPress. Η ιστοσελίδα διαθέτει μηχανισμό κρατήσεων (Reservation System)

Η Rooftop δημιούργησε για το Akropolis Geleen ένα εταιρικό βίντεο που στόχο έχει την ανάδειξη του νέου χώρου, των φαγητών αλλά και των cocktail που προσφέρει, χρησιμοποιώντας τον πιο εξελιγμένο εξοπλισμό όπως αυτός αναφέρεται στη συνέχεια: Sony A7sII 4K, Zhiyun Crane 2, stabilizer, Blackmagic Cinema, Camera 4K, Lens set, Camera Slider, Dji Ronin, LED lights, Drone Dji Mavic 4K, Red Cam, Camera Grain, Camera Slider. Ανέλαβε επίσης, την βιντεοληπτική και φωτογραφική κάλυψη των εγκαινίων.

Επιπρόσθετα, η Rooftop Advertisement δημιούργησε φωτογραφίες χώρου, φωτογραφίες πιάτων και προσωπικού που μπορείτε να απολαύσετε παρακάτω. Δίνοντας βάση στη λεπτομέρεια προσπάθησε να αναδείξει όλους τους χώρους του εστιατορίου, τα υπέροχα πιάτα που προσφέρει καθώς και το φιλόξενο προσωπικό που διαθέτει.

Τέλος, όλα τα παραπάνω η εταιρία μας έχει αναλάβει να τα παρουσιάσει στα social media, διαχειρίζοντας το εταιρικό προφίλ του εστιατορίου σε Facebook και Instagram, δημοσιεύοντας αναρτήσεις, δημιουργώντας ιστορίες και highlights. Επιλέγοντας τα κατάλληλα hashtag και δημιουργώντας επιτυχημένες διαφημιστικές καμπάνιες.