Σχεδιασμός Ιστοσελίδας

Διαφημιστικό Σποτ

Event Video

Social Media

Capsis Hotels

Τα capsis hotels είναι μία οικογενειακή επιχείρηση που δραστηριοποιείται στο χώρο της φιλοξενίας εδώ και 50 χρόνια. Οι ξενοδοχειακές μονάδες από τις οποίες απαρτίζεται είναι οι εξής: το capsis hotel Thessaloniki, το caspsis Bristol Thessaloniki και το capsis astoria Heraklion.

Το κάθε ένα με τη δικιά του ιστορία! Το πρώτο αποτελεί το μεγαλύτερο ξενοδοχείο πόλεως στη Βόρεια Ελλάδα, το δεύτερο φιλοξενείται σε ένα από τα πιο όμορφα κτίρια του κέντρου της Θεσσαλονίκης και το τρίτο βρίσκεται στην μαγευτική Κρήτη στο κεντρικότερο σημείο της.

H Rooftop Advertisement ανέλαβε τη διαχείριση των ξενοδοχείων στα social media. Η ορθή προβολή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αυξάνει την αναγνωρισιμότητα του brand και δίνει στον πελάτη/θεατή τη δυνατότητα να ενημερώνεται καθημερινά για τις λειτουργίες της επιχείρησης και τα event που πρόκειται να πραγματοποιήσει. Η Rooftop δημιουργεί πρωτότυπα poster με concepts, κάνει την κειμενογράφηση των αναρτήσεων και την εύρεση των κατάλληλων hashtags και τέλος πραγματοποιεί την πληρωμένη διαφήμιση (χορηγούμενη) αξιοποιώντας στο έπακρο τον οικονομικό προϋπολογισμό.

Παράλληλα στα πλαίσια της διαφημιστικής καμπάνιας των Capsis hotels δημιουργήσαμε τα διαφημιστικά σποτ με πρωταγωνιστή τον διακεκριμένο μουσικό και performer της πόλης Διογένη Δασκάλου για μια σειρά εκδηλώσεων που λάμβανε χώρο στην ταράτσα του Capsis Thessaloniki. Φυσικά η ομάδα της Rooftop ήταν εκεί για να καταγράψει και να δημιουργήσει το after event video που έδωσε τον απόηχο των πολύ πετυχημένων βραδιών στην ταράτσα του Capsis Thessaloniki.

Επίσης αναλάβαμε την εξαρχής δημιουργία των τριών ιστοσελίδων (Capsis Thessaloniki, Astoria,Bristol) που την βασίσαμε πάνω στην πιο ελαφριά και φιλική προς τις μηχανές αναζήτησης πλατφόρμα (WordPress) με στόχο να την ανεβάσουμε στα πρώτα αποτελέσματα της αναζήτησης. Η συνεργασία μας δεν σταματάει εδώ καθώς μια πληθώρα νέων δημιουργικών και ιδεών αναπτύσσετε, γιατί μην ξεχνάτε ότι οι αποδοτικές συνεργασίες αποδεικνύονται στη διάρκεια τους. Όμως επειδή τα πολλά λόγια είναι φτώχεια μπορείτε να δείτε παρακάτω ένα δείγμα από την πολύ επιτυχημένη συνεργασία της Rooftop με τα ξενοδοχεία Capsis