Αφίσες Εκδηλώσεων

Flyer - Δίπλωμα

Logo Reveal

Εταιρικό Video - Event Video

Social Media

PALSO B.E

Ο Σύλλογος Ιδιοκτητών Κέντρων Ξένων Γλωσσών Βόρειας Ελλάδας Palso μετρά πάνω από 40 χρόνια εμπειρίας, αποτελεί μέλος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ι.Κ.Ξ.Γ. και αριθμεί 40 τοπικούς συλλόγους ανά την Ελλάδα. Για την Rooftop Advertisement το Palso Β.Ε. (Βορείου Ελλαδος) αποτελεί έναν χρόνιο συνεργάτη και συνοδοιπόρο πάνω από 5 συνεχόμενα χρόνια σε όλα τα επίπεδα προβολής, προώθησης και συμβουλευτικής μάρκετινγκ. Η Rooftop αναλαμβάνει όλο το digital marketing της ετήσιας Διημερίδας από την δημιουργική σύλληψη του concept που διοργανώνει το Palso μέχρι την υλοποίηση αυτού.

Ξεκινώντας από την σύλληψη της ιδέας για το δημιουργικό της αφίσας, τα διαφημιστικά φυλλάδια, τα banner των ομιλητών για τα social media καθώς και ό,τι έντυπο ή ηλεκτρονικό υλικό χρειαστούν σε ψηφιακή ή έντυπη μορφή ετοιμαζόμαστε για να προετοιμάσουμε το κοινό για την εκδήλωση της χρονιάς . Πριν και κατά τη διάρκεια του event αναλαμβάνει τη διαχείριση των social media αναρτώντας πρωτότυπο υλικό που η εταιρία μας έχει δημιουργήσει.

Επίσης μέσω πληρωμένης διαφήμισης (χορηγούμενης) στα social media επικοινωνούμε στο άμεσα ενδιαφερόμενο κόσμο τη Διημερίδα την έναρξη της φετινής εκδήλωσης. Παράλληλα η Rooftop αναλαμβάνει εξ’ ολοκλήρου τη Βιντεοληπτική και φωτογραφική κάλυψη του event, δημιουργώντας βιντεο συνεντεύξεις από τους προσκεκλημένους ομιλητές και εκθέτες οι οποίοι καλούν το κοινό τους στην διοργάνωση.

Στην συνέχεια καλύπτουμε ολόκληρη την διημερίδα και δημιουργούμε 4Κ βιντεο με την σύνοψη του event, θέλοντας να αποδώσουμε σε λίγα δευτερόλεπτα όλο τον αέρα κα την γενικότερη αίσθηση της διοργάνωσης. Παράλληλα παρέχουμε φωτογραφική κάλυψη της διημερίδας που συμπεριλαμβάνει φωτογραφίες όλων τον προσκεκλημένων κατά την είσοδο τους στον χώρο αλλά και όλων τον ομιλητών και των εκθετών που συντελούν την εκδήλωση. Στην συνέχεια το υλικό που μαζέψαμε από την διημερίδα (φωτογραφίες, βιντεο) το επεξεργαζόμαστε χρωματικά και το αναρτούμε σταδιακά στα social media (Facebook, Instagram) του Palso Β.Ε. για να προσφέρουμε στο κοινό την επίγευση του event.

Για εμάς οι χρονιές συνεργασίες είναι και η απόδειξη της επιτυχίας στο εκάστοτε έργο. Παρακάτω λοιπόν μπορείτε να δείτε δείγματα αυτής πετυχημένης συνεργασίας. Έπεται και συνέχεια…